Online | Ukupno je: 15 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 15 gostiju. / Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 178, dana sri lis 30, 2024 11:40 pm. |
|
| Pitanja u vezi škole | |
|
+4Admin kiseli krastavac serty °dancer° 8 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
°dancer° Tek došao
Broj postova : 4 Age : 30 Mjesto : Split Registration date : 30.06.2008
| Naslov: Pitanja u vezi škole pon lip 30, 2008 7:12 pm | |
| Da se predstavim...ja san Petra i imam par pitanja,jer se sutra upisujen u Marulića.Možete mi reć ukratko o školi...znate već...kako je,kakvi su profesori,koji su najkritičniji i te stvari...i još nešto,meni prija ima 57 bodova,jeli može upast?? | |
| | | serty Stari forumaš
Broj postova : 94 Age : 35 Mjesto : split Zanimanje : član maturalnog odbora :D Razred : IV.e Registration date : 25.12.2007
| Naslov: Re: Pitanja u vezi škole pon lip 30, 2008 8:31 pm | |
| evo ja ću malo nahvalit svoju bivšu školu! Po meni je škola super, super su mi i profesori i ekipa koja ide u školu, i atmosfera u školi i sve...ne znan, možda se neki neće složit, ali ja san prezadovoljna šta san upisala i završila marulića. Šta se tiče profesora, ima stvarno predobrih ljudi, npr. psiholog (koji i predaje psihologiju), profa iz latinskog, profa iz sociologije, profa iz filozofije, logike, likovnog,engleskog....oni su baš predobri ljudi. Imaš i drugih odlilčnih profesora koji su možda nekima problem jer su strogi pri ocjenjivanju npr. benković iz povijesti, glamuzina iz zemljopisa, lemanka i sl. Kod njih baš tribaš učit ali to se na kraju isplati, pogotovo za fakultet, a i uvik su pravedni pri ocjenjivanju. Nažalost ima i onih šta ni sami ne znaju šta rade i kako ocjenjuju, traže puno i previše, ali tih je možda 3-4. Ostali profesori su ajmo reć OK, ništa strašno, korektno tumače, ispituju i ostalo. Može ti se dogodit da iz fizike dobiješ prof. M. Knežević koja je super žena i kod koje svi imaju 5 bez da išta rade, a onda opet moš dobit Plenkovića koji je već problem. Tako i za neke druge predmete, npr. hrvatski, kemiju, matematiku. To je sve srića u koji razred upadneš, ali uglavnom ti se namiste dva-tri ''teža'' profesora. Šta se ekipe i stilova tiče, pa realno gledano ima svega, ali ipak su to uglavnom šminkeri. Ne sad neki radikalni (ima i takvih), ali onako...umjereni. Šta se bodova tiče, ja san se upisivala prije 4 godine pa ne znan točno kakvo je sad stanje, tada je tribalo minimalno 58 boda. Znan da je godinu kasnije tribalo čak 59, a sad ne znan.... ali ako ti prija ima vezu 57 bodova će bit i previše eto, ne znan ako te još nešto zanima....u svakom slučaju mislin da nećeš falit ako se upišeš, škola je super, stalno se organiziraju neki izleti, ima zanimljivih izbornih predmeta, u blizini je omiljenja pivnica senna,.... Ako se malo potrudiš prolazit ćeš s 5 bez problema, a ako ne radiš ništa, tu i tamo nabubaš nešto i prolaziš sa 4. | |
| | | °dancer° Tek došao
Broj postova : 4 Age : 30 Mjesto : Split Registration date : 30.06.2008
| Naslov: Re: Pitanja u vezi škole pon lip 30, 2008 9:28 pm | |
| Hvala ti,pomogla si mi. | |
| | | kiseli krastavac Mojsije foruma
Broj postova : 180 Age : 33 Mjesto : Marjan Zanimanje : manga?!?!?!?!?! Razred : 3.f BOGTE,ONO,BOGTE Registration date : 14.02.2008
| Naslov: Re: Pitanja u vezi škole uto srp 01, 2008 4:32 pm | |
| jao serty šta si se raspisala...uglavnom se slažen s tobon ( osobito oko omiljene pivnice senne ) a za 57 bodova-reci priji da donese lipog domaćeg pršuta i domaće vinčine prije 9 miseca poštovanom Bogoslavu Biliću i upada bez ikakvog problema.... | |
| | | Admin Nedodirljivi
Broj postova : 131 Age : 33 Mjesto : -- Zanimanje : -- Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: Pitanja u vezi škole uto srp 01, 2008 7:36 pm | |
| Detalje oko upisa možeš pronaći na našem portalu u izborniku sa lijevu stranu nazvanom UPISI 2008/2009. | |
| | | joker125 Forumaš
Broj postova : 67 Age : 35 Mjesto : Split Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: Pitanja u vezi škole uto srp 01, 2008 8:39 pm | |
| Vidi admina šta je služben....moga si joj i ti nešto napisat...ccc | |
| | | Admin Nedodirljivi
Broj postova : 131 Age : 33 Mjesto : -- Zanimanje : -- Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: Pitanja u vezi škole uto srp 01, 2008 8:43 pm | |
| Poštovani korisniče, ukoliko se želite obratiti vodstvu foruma pošaljite vaš upit na meex@net.hr. E i da molimo Vas da ne šaljete fotografije svojih intimnih dijelova tijela kao i prošli put... bwahahaha... zezan se | |
| | | vjestica Tek došao
Broj postova : 1 Age : 31 Mjesto : split Registration date : 03.07.2008
| Naslov: Re: Pitanja u vezi škole čet srp 03, 2008 7:09 pm | |
| ja san dora.....nekidan san se upisala u marulica.....ovaj forum mi je bas dobro dosa...tnx | |
| | | Admin Nedodirljivi
| Naslov: Re: Pitanja u vezi škole pet srp 04, 2008 2:03 pm | |
| viruj mi definitivno nisi falila sta si upisala marulica | |
| | | Billie Jean Moderator
Broj postova : 129 Age : 35 Mjesto : Split Zanimanje : omiljena moderatorica Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: Pitanja u vezi škole sri srp 23, 2008 5:40 pm | |
| definitivno nisam pozalila izbor srednje a sad me nostalgija uvatila kad sam citala sta je serty napisala | |
| | | serty Stari forumaš
Broj postova : 94 Age : 35 Mjesto : split Zanimanje : član maturalnog odbora :D Razred : IV.e Registration date : 25.12.2007
| Naslov: Re: Pitanja u vezi škole sub srp 26, 2008 11:55 pm | |
| e ko da je bilo jučer kad smo se mi upisivali... prebrzo je prošlo... | |
| | | dinomaster Tek došao
Broj postova : 2 Age : 27 Mjesto : Klis Registration date : 02.07.2011
| Naslov: Re: Pitanja u vezi škole sub srp 02, 2011 1:44 pm | |
| možete li mi reći koji je bio najniži bodovni prag za upise 2010./2011. Unaprijed hvala | |
| | | dinomaster Tek došao
Broj postova : 2 Age : 27 Mjesto : Klis Registration date : 02.07.2011
| Naslov: Re: Pitanja u vezi škole ned srp 03, 2011 11:07 am | |
| ima li iko na ovom portalu. Ovo je najgori portal na svijetu toliko je neorganiziran, portal bi bolje napravila moja rodica od dvije godine. Administratoru nemaš veze sa životom.Ljigavo ste dosadni! Hvala na pažnji | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanja u vezi škole | |
| |
| | | | Pitanja u vezi škole | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |