| Maturalna večer | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Admin Nedodirljivi
Broj postova : 131 Age : 33 Mjesto : -- Zanimanje : -- Registration date : 19.12.2007
| |
| |
Billie Jean Moderator
Broj postova : 129 Age : 35 Mjesto : Split Zanimanje : omiljena moderatorica Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: Maturalna večer ned pro 23, 2007 11:52 pm | |
| prva vecer u marjana, 25.1. (mislim da je). iznenađuje me koliko je ljudima zapravo to tlaka, napunili su nam k.... sa svim cenzurama, ali nadam se da cemo se dobro zabavit ipak je to jednom u zivotu | |
|
| |
serty Stari forumaš
Broj postova : 94 Age : 35 Mjesto : split Zanimanje : član maturalnog odbora :D Razred : IV.e Registration date : 25.12.2007
| Naslov: Re: Maturalna večer uto pro 25, 2007 5:49 pm | |
| evo ja sam prava osoba ako ko ima kakvih pitanja vezanih za maturalnu ali mislim da je više manje sve jasno. prva večer je 25.1. u marjana , s početkom u 20:30 s time da ćemo mi naravno morat doć dosta ranije druga večer je dva dana kasnije, u nedjelju, u mastersa, o detaljima kad budu poznati očekuje se da će prva večer trajat negdi do 04:00 a onda nastavljamo u f caffe-u (koji će se u tu uru otvorit samo za nas ) ono šta je sad najbitnije je NAŠ SKEČ koji je cenzuriran i zato hitno moramo smislit nešto novo! ovim putem molim sve koji imaju bilo kakvu ideju, ili za promjenu onog skeča s tortom, ili za neki skroz novi scenarij, da mi se odma jave s idejama!! skče snimamo u utorak kad se vratimo s praznika, što znači da ga u ponediljak odma moramo uvježbat, dakle, prije nego šta počne drugo polugodište scenarij za skeč već mora bit napisan !! inače, osim snimanja skeča, u dva tjedna koja su ostala do maturalne kad se vratimo u školu, mi moramo : - savršeno uvježbat ples (koreografiju koju će talentirani ljudi smislit priko praznika) -uvježbat pivat vrabac -otić do hotela marjan i tamo probat i špalir i ples u sali šta se špalira tiče, mislim da ste svi vidili točan raspored tj. kojim redom ko s kime ide, nisan sad na svom kompjuteru ali stavit ću ovdi taj popis čim stignem. također, nadam se da su svi učenici koji su pratnja profesorima uručili profesoru kojeg prate pozivnicu. ako niste, to triba šta prije da se ne bi koji profesor uvridija (znate da ima i takvih!). svi ste tribali dobit na klupu po jedan primjerak stihova koje pivamo za vrabac, ako niste, za koji dan ću i to ovdi stavit pa eto, možete i priko praznika uvježbat pivat (moš mislit) eto, ako ima kakvih pitanja, tu sam.... | |
|
| |
serty Stari forumaš
Broj postova : 94 Age : 35 Mjesto : split Zanimanje : član maturalnog odbora :D Razred : IV.e Registration date : 25.12.2007
| Naslov: Re: Maturalna večer uto pro 25, 2007 9:29 pm | |
| evo i službeni redosljed špalira :
ŠPALIR 4. E – RASPORED
1. Tomislav Barić + razrednica Nikolina Garmaz
2. Antonio Morić Španić + Dunja Grabovac + Marina Sertić 3. Matko Marijanović + Marja Radić + Martina Paradžik
4. Bruno Nizić + Maja Omrčen + Petra Lušić
5. Sandro Kraljević + Lana Pehar + Lada Jovović
6. Joško Penga + Marina Prvan + Sandra Vitez
7. Marinero Rančić + Ivana Leko + Damjana Ćurkov 8. Tomislav Barić + Ana Blajić + Maja Balić
9. Antonio Morić Španić + Antonija Vicelić + Katarina Barić
10. Matko Marijanović + Vesna Gunjača + Domina Petrić
11. Bruno Nizić + Ana Budimir + Anđela Lelas
12. Sandro Kraljević + Matea Buljubašić + Nina Knezović
13. Joško Penga + Jelena Žižić + Marina Krolo
14. Marinero Rančić + Mara Čota
15. Tomislav Barić + Ivana Armanda + Katarina Mravak | |
|
| |
Billie Jean Moderator
Broj postova : 129 Age : 35 Mjesto : Split Zanimanje : omiljena moderatorica Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: Maturalna večer uto pro 25, 2007 11:39 pm | |
| joke a da šutnemo krolicu pa da sva svjetla padnu na nas? bili bi najljepsi par, sta kazes : : | |
|
| |
joker125 Forumaš
Broj postova : 67 Age : 35 Mjesto : Split Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: Maturalna večer sri pro 26, 2007 1:41 am | |
| A nec.Ja i Žižićka šećer na kraju!!!!!!!!!! | |
|
| |
Janez Forumaš
Broj postova : 50 Age : 34 Mjesto : Split Zanimanje : Razredni jebač. Razred : IV.e Registration date : 21.12.2007
| Naslov: Re: Maturalna večer pet pro 28, 2007 1:52 am | |
| - serty je napisao/la:
- svi ste tribali dobit na klupu po jedan primjerak stihova koje pivamo za vrabac, ako niste, za koji dan ću i to ovdi stavit pa eto, možete i priko praznika uvježbat pivat (moš mislit)
Da, svi su dobili. Ja sam uspješno izvršio svoju dužnost, mlada damo. | |
|
| |
joker125 Forumaš
Broj postova : 67 Age : 35 Mjesto : Split Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: Maturalna večer pet pro 28, 2007 3:27 pm | |
| TO JAAAAAAAAANNNNNNNEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
serty Stari forumaš
| Naslov: Re: Maturalna večer pet pro 28, 2007 9:38 pm | |
| još samo da naučimo to pivat....ma dat ćemo mikrofon maji, petri i ostalim slavujima a mi ćemo samo otvarat usta | |
|
| |
Kinky Tek došao
Broj postova : 3 Age : 35 Mjesto : Split Zanimanje : Dangubljenje Registration date : 31.12.2007
| Naslov: Re: Maturalna večer ned sij 06, 2008 3:36 pm | |
| Ja nisan dobila Janez! Buhuhuhhaha...PROPUST! | |
|
| |
joker125 Forumaš
| Naslov: Re: Maturalna večer sri sij 09, 2008 11:06 pm | |
| Bliži se ovi happening.Maturalna.Neki od ovog rade čuda.Shvatite to ko GALA GALA večeru a zabavićemo se ko da idemo vanka.Jedino su profe s nama.To je ka neki minus.Al budimo realni ko ih........ je li........To je naš party i radite šta oćete.Nadam se da će bit lipo organizovano.Inače ne znam.Mada se ne bija čudija koji su ljudi sačinjavali odbor.Sertićka jedina bila ravnoteža.Ne znam,NADAJMO SE NAJBOLJEM!!!!!!!!!!!!BTW JOŠ 16 DANA!!!!!!!!!!!POČNITE ODBROJAVAT!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
serty Stari forumaš
| Naslov: Re: Maturalna večer čet sij 10, 2008 1:10 am | |
| evo baš sam danas bila u hotelu , sa kolegama iz maturalnog odbora. dogovorili smo se oko uređenja sale (neće bit baluna ove godine- to nam nije dovoljno fensi, nego kombiniramo svićice i cviće ) , špalira i menija. u onaj utorak prije maturalne, dakle 22.1. idemo tamo probat špalir. ma bit će vrhunski, samo šta se mi iz odbora moramo još naradit, ima puno posla, a nitko da nam da ruke. eto joke, ti budi dobar pa smisli nešto za skeč .... | |
|
| |
joker125 Forumaš
| Naslov: Re: Maturalna večer čet sij 10, 2008 2:16 pm | |
| Ja očekujem da ćemo cili ovaj tjedan imat slobodno da se dogovorimo!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Billie Jean Moderator
| Naslov: Re: Maturalna večer čet sij 10, 2008 5:02 pm | |
| izbaceni baluni su definitivno plus e serty samo podsjetnik da ne zaboravite na vegetarijanske menije | |
|
| |
serty Stari forumaš
| Naslov: Re: Maturalna večer čet sij 10, 2008 6:20 pm | |
| nećemo jele, misli se na sve | |
|
| |
Janez Forumaš
Broj postova : 50 Age : 34 Mjesto : Split Zanimanje : Razredni jebač. Razred : IV.e Registration date : 21.12.2007
| |
| |
serty Stari forumaš
| Naslov: Re: Maturalna večer uto sij 22, 2008 12:33 am | |
| ja san danas OPET dilila. ko je uzea, uzea. nema više. i lipo to naučite pivat da zvučimo na nešto.... | |
|
| |
joker125 Forumaš
| Naslov: Re: Maturalna večer uto sij 29, 2008 11:16 pm | |
| vidim ja da je zamro forum daj pišite nešto bilo je zakon na maturalnoj obe u biti!!!!!!!!1 | |
|
| |
Pastor Galswells Admin
Broj postova : 45 Age : 32 Mjesto : *[behind the sun] Registration date : 27.01.2008
| Naslov: Re: Maturalna večer uto sij 29, 2008 11:34 pm | |
| Znaci bilo je dobro jel ? Treca je u ohare jel ? | |
|
| |
Billie Jean Moderator
| Naslov: Re: Maturalna večer pet vel 01, 2008 12:16 am | |
| zakoooon i prva i druga, nisam ocekivala da cu se toliko zabavit | |
|
| |
Janez Forumaš
| Naslov: Re: Maturalna večer ned vel 10, 2008 1:44 am | |
| - Pastor Galswells je napisao/la:
- Znaci bilo je dobro jel ? Treca je u ohare jel ?
Ne, u Kaurija. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Maturalna večer | |
| |
|
| |
| Maturalna večer | |
|