dakle, jedno pitanje :
jel se sve slažete da za maturalnu večer naručimo hmmmm....kako se to stručno zove....ka narukvicu od cvića koja se stavi oko ruke, znate ono kako neke cure kad prolaze kroz špalir nose ruže ili kao taj cvit oko ruke. e pa taj naš cvit bi vjerojatno bila jedna orhideja ukrašena s malo nekakvog zelenila i sve bi to bilo lipo pričvršćeno na ukrasnu vrpcu koju bi omotale oko ruke. ja mislim da je to super, puno bolje nego da nosimo ružu u ruci jer smo mi kao prvo premlade za crvenu ružu (to će solarka nosit) a ovo je i puno lipše i praktičnije jer ti ostavlja slobodnu ruku u kojoj onda moš komotno nosit torbicu (drugom rukom se,naravno,uvatimo za zgodnog dečka koji nas vodi). ako se većina slaže, to ćemo naručit da nam napravi žena koja nam radi i sve ostalo cviće za dvornu, vijence za stolove i sve ostale ukrase. još nisam s njom dogovorila detalje oko toga, ali ako bude izbora cvića u prvi misec, onda ćemo vjerojatno moć i odabrat u kojoj ćemo boji da nam bude taj cvit (vjerojatno orhideja), mislim da mi je spomenula da može bit svijetlo roza, lila, ljubičasta, svijetlo žuta, itd.