| naj izjava mozgova iz zbornice | |
|
+11kiseli krastavac magnum Macho CROškot Pastor Galswells Kinky Janez kvikica joker125 Billie Jean serty 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
magnum Mojsije foruma
Broj postova : 272 Age : 33 Mjesto : Split Zanimanje : gimnazijalac vicematurant Razred : a treći ef Registration date : 19.02.2008
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice pet vel 29, 2008 12:46 am | |
| to je bilo izrazito divljenje aj pis | |
|
| |
Macho Amater
Broj postova : 11 Age : 33 Mjesto : Split Registration date : 22.02.2008
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice pet vel 29, 2008 8:02 pm | |
| - magnum je napisao/la:
- a [b]billie[/b],[b] bille[/b], ne sjećam se da smo se prepucavali, a niti da si mi nešto objašnjavala. Odrasti ću s vremenom. A nije lijepo od vas što se rugate sa profesorima koji već godinama podižu generacije mladih i uspješnih gimnazijalaca koa što su prof. Plenković ili prof. Vuković.
idi pa se leči! | |
|
| |
magnum Mojsije foruma
Broj postova : 272 Age : 33 Mjesto : Split Zanimanje : gimnazijalac vicematurant Razred : a treći ef Registration date : 19.02.2008
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice sub oľu 01, 2008 2:19 pm | |
|
Zadnja promjena: magnum; sub oľu 01, 2008 8:00 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
kiseli krastavac Mojsije foruma
Broj postova : 180 Age : 33 Mjesto : Marjan Zanimanje : manga?!?!?!?!?! Razred : 3.f BOGTE,ONO,BOGTE Registration date : 14.02.2008
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice sub oľu 01, 2008 7:57 pm | |
| - Billie Jean je napisao/la:
- evo moja isprika magnumejer sam te zaminila s kiselim, my mistake
u svom postu nikog nisam imenovala, niti ista uvredljivo rekla podsjecam te na tvoje i kolegine recitacije... koje ja bas nisam shvatila kao izraze divljenja oliti nemas pravo nikog prozivat peas ja mislim da nam je svima u cilju smijati se Solarkinim bistrim te promišljenim izjavama a ne prepirka tko se na koji način zabavio na njen račun.Zaboravite gluposti i skupljajte bisere.... | |
|
| |
magnum Mojsije foruma
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice sub oľu 01, 2008 7:58 pm | |
| dragi macho,ovdje,na ovom forumu nije predviđeno vrijeđanje i nazivanje mene osobom kojoj treba "lečenje" ,a svojim primitivizmom se udaljavaš od zadane nam teme. Zato ako imaš kakav problem otvori novi topic na tu temu, inače bi mogao nastradati od pravedne ruke nedodirljivog Admina i naše omiljene moderatorice Billie Jean. | |
|
| |
magnum Mojsije foruma
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice sub oľu 01, 2008 8:01 pm | |
| | |
|
| |
marulić Gost
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice pet oľu 07, 2008 1:14 am | |
| a svi ste zaboravili ignjine bisere poput "ovde je pravi pašštročč!!" ili onu :" na suuuuuper, super si ti to meni znao.....evo ti dva!" |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice pet oľu 07, 2008 1:15 am | |
| ili solarkinu- ODLIČNO, ODLIČNO NITKO NIJE BOLJE NAPISAO- vrlo dobar
Zadnja promjena: simonG; sub oľu 08, 2008 12:58 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
MARULIĆE Gost
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice pet oľu 07, 2008 1:34 am | |
| |
|
| |
serty Stari forumaš
Broj postova : 94 Age : 35 Mjesto : split Zanimanje : član maturalnog odbora :D Razred : IV.e Registration date : 25.12.2007
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice pet oľu 07, 2008 11:03 pm | |
| solarka je nama jednoj curi jednom izjavila ''odlično,odlično, jako mi se sviđa, vrlo dobro. imaš ocjenu dobar !! '' | |
|
| |
kiseli krastavac Mojsije foruma
Broj postova : 180 Age : 33 Mjesto : Marjan Zanimanje : manga?!?!?!?!?! Razred : 3.f BOGTE,ONO,BOGTE Registration date : 14.02.2008
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice sub oľu 08, 2008 3:22 am | |
| Kad smo kod bisera,danas smo pitali plenkovića jedno mudro pitanje na koje je on odlučno odgovorio!! Naime,pitanje je bilo: "Da li je točnije reći tačno ili točno" "Meni je,dakako,tačnije reći tačno!!!" "A zašto profesore!!!" "E pa,vidite,riječ tačno je došla od riječi "dotaknuti" pa onda vidite da to ima neke sličnosti!!Točno su izmislili sada ovo novi,ma to nije u redu!!Da se mene pita,tačnije je tačno ali gramatički oni kažu točno!!Jer riječi dotaknuti,dotaći,tačno,ma to su iste riječi!!!!!!itd.,itd.,itd., | |
|
| |
magnum Mojsije foruma
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice sub oľu 08, 2008 3:58 pm | |
| pitali smo je li tačnije reć točno ili tačno. Osim toga svega on je reka i da on ne može ništa dotoći nego dotaći pa je za njega tačno tačno | |
|
| |
serty Stari forumaš
Broj postova : 94 Age : 35 Mjesto : split Zanimanje : član maturalnog odbora :D Razred : IV.e Registration date : 25.12.2007
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice sub oľu 08, 2008 11:19 pm | |
| | |
|
| |
gost Gost
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice pon oľu 10, 2008 9:57 pm | |
| |
|
| |
Janez Forumaš
Broj postova : 50 Age : 34 Mjesto : Split Zanimanje : Razredni jebač. Razred : IV.e Registration date : 21.12.2007
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice pet oľu 14, 2008 7:04 pm | |
| Ja iman, samo ko će to skupit... Jedan dan sigurno! | |
|
| |
mabel Tek došao
Broj postova : 2 Age : 34 Mjesto : Split Zanimanje : džabalebarošica Registration date : 02.08.2008
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice sub kol 02, 2008 7:37 am | |
| Katačićka: "Asti boga dico, kad sam ja bila mala ja sam bila cila bidna plašljiva ono... čim me neko krivo pogleda, ja povratim." Katačićka 2: "A dođe jadno dite u vrtić i gleda tamo nekog pametnog malog kako sve zna.. zna bojat,brojit,pisat, boga pitaj šta sve ne i onda se bidno dite osjeća ka glupan, ono znate... glup ka cipela." Tonkovićka: "Oćete učit, dobro. Nećete učit, j**** me se." (ovo se stvarno dogodilo) Vukman (na zamolbu učenice da ponovi jer ga nije uspila uvatit): "A slušaj dušo, ne bi ni bilo dobro kad bi ti mene vatala." Glamuzina: "Djeco, natalitet u Republici Hrvatskoj je u padu. Prema tome, znate što vam je činiti." Marinka: "Australo - dakle - pitecus" Vlašićka (na upit učenika zašto se vrti cilo vrime po stolici): "A neznam, nešto me svraba međ nogam', cili dan mi ne da mira..." Plenković (reakcija na kapanje vode iz spužve): "Redaru, redaru, spužva ti plače!" Vukovićka: "Upoznala sam jednu mladu studenticu kroatistike... da čujete vi kako ta mala govori pa to je strahota jedna.. nije mi jasno kako to današnji mladi govorU..." | |
|
| |
_kinkY_ Tek došao
Broj postova : 2 Age : 33 Mjesto : split Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice pet kol 15, 2008 4:03 pm | |
| goreta e puno puta dokazala da nea pojma o dosta stvari pa ni o onome o cemu bi nas navodno tribala ucit... | |
|
| |
_kinkY_ Tek došao
Broj postova : 2 Age : 33 Mjesto : split Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice pet kol 15, 2008 4:07 pm | |
| inace po njoj ima 8 kastela..2 i 2 su pet..ne zeli vodit prvase na more jer navodno prvasice imaju vece sise od nje...:S itd...itd... | |
|
| |
Pastor Galswells Admin
Broj postova : 45 Age : 32 Mjesto : *[behind the sun] Registration date : 27.01.2008
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice uto kol 19, 2008 11:02 am | |
| | |
|
| |
°dancer° Tek došao
Broj postova : 4 Age : 30 Mjesto : Split Registration date : 30.06.2008
| Naslov: Re: naj izjava mozgova iz zbornice sub lip 20, 2009 4:48 pm | |
| | |
|
| |
monkey1 Tek došao
Broj postova : 1 Age : 31 Mjesto : split Registration date : 10.02.2011