| naj misto za izlazak | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
serty Stari forumaš
Broj postova : 94 Age : 35 Mjesto : split Zanimanje : član maturalnog odbora :D Razred : IV.e Registration date : 25.12.2007
| Naslov: naj misto za izlazak uto pro 25, 2007 7:20 pm | |
| koje vam je najbolje misto za izlazak ? nije da imamo neki izbor , ali eto.... | |
|
| |
joker125 Forumaš
Broj postova : 67 Age : 35 Mjesto : Split Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: naj misto za izlazak uto pro 25, 2007 7:24 pm | |
| A nema baš puno mista u gradu.Odem na piće negdi a svugdi dičurlija.Cili 6.b vanka.Šta se tiče diska u gradu to je jad i čemer.Masters je ajme. | |
|
| |
serty Stari forumaš
Broj postova : 94 Age : 35 Mjesto : split Zanimanje : član maturalnog odbora :D Razred : IV.e Registration date : 25.12.2007
| Naslov: Re: naj misto za izlazak uto pro 25, 2007 7:41 pm | |
| meni je najbolje bilo u tribua , al sad ništa od toga.... | |
|
| |
Billie Jean Moderator
Broj postova : 129 Age : 35 Mjesto : Split Zanimanje : omiljena moderatorica Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: naj misto za izlazak uto pro 25, 2007 11:46 pm | |
| o'hara i kocka su mi za svirke najdrazi tj jedini mog đira, mali prostori ali atmosfera bude vrhunska. od kafica su mi ghetto i kvazi di isto znaju ubost dobre svirke. liti se naravno visi na mulu ispod fira. nikad prezaljeno mi je zatvaranje admirala koji je bia u podrumu hotela marjan ali ga je sveprisutni barba kerum kupija i ovoria kockarnicu prelipe uspomene...nikad mu necu oprostit | |
|
| |
joker125 Forumaš
Broj postova : 67 Age : 35 Mjesto : Split Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: naj misto za izlazak sri pro 26, 2007 3:08 pm | |
| Admiral je bija najjači.Ka san bija dite sićan se da sam tamo jedanput upa s ćaćon i materom!!!!!!!!Najlipši i najveći prostor u gradu međutim njega ne više!!!!!!!!!!A dobar je barba Kerum šta će otvorija je Jokera bar!!!!!!!!! | |
|
| |
serty Stari forumaš
| Naslov: Re: naj misto za izlazak sri pro 26, 2007 4:22 pm | |
| ma budala umišljena. pitanje ima li taj čovik završenu srednju školu, a drži se ko neki frajer, uf kad ga vidin s onim frizom :afro: .... čovik je 100%tna seljačina. baš me zanima oćemo li dobit šta love za maturalnu od njega, eto pravi način da vidimo koliko je velikodušan i koliko mu je stalo do splitskih srednjoškolaca.
on topic, jel bija ko na božićnom partyu u mastersa ? da mi je vidit te face koje su, umisto na polnoćki, Božić dočekale u mastersa | |
|
| |
Admin Nedodirljivi
Broj postova : 131 Age : 33 Mjesto : -- Zanimanje : -- Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: naj misto za izlazak sri pro 26, 2007 10:48 pm | |
| Najbolje misto za izlazak nažalost nećete pronać u Splitu... Triba udarit pravac Sinj, Livno i slična sela... Tu je zagarantiran provod... :cheers: | |
|
| |
joker125 Forumaš
| Naslov: Re: naj misto za izlazak čet pro 27, 2007 4:27 pm | |
| Je za seljačine poput nekih!!!!!!!!!!!!!11 | |
|
| |
Macho Amater
Broj postova : 11 Age : 33 Mjesto : Split Registration date : 22.02.2008
| Naslov: Re: naj misto za izlazak sub vel 23, 2008 9:37 pm | |
| paganini.Tamo idem s punim naoružanjem....al *ebo te split odo ja u ZG najesen na faks tamo je noćni život nešto... | |
|
| |
Janez Forumaš
Broj postova : 50 Age : 34 Mjesto : Split Zanimanje : Razredni jebač. Razred : IV.e Registration date : 21.12.2007
| Naslov: Re: naj misto za izlazak pon vel 25, 2008 12:01 am | |
| - Macho je napisao/la:
- tamo je noćni život nešto...
Istina... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: naj misto za izlazak | |
| |
|
| |
| naj misto za izlazak | |