Online | Ukupno je: 14 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 14 gostiju. / Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 178, dana sri lis 30, 2024 11:40 pm. |
|
| Vicevi | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Srele Tata foruma
Broj postova : 70 Age : 35 Mjesto : Split Registration date : 20.12.2007
| Naslov: Vicevi ned sij 06, 2008 3:38 pm | |
| Istražuju plavuša i crnka stan i vide bijelu mrlju na zidu. Crnka je poliže i kaže: - Hmm, to je sperma. Zatim dođe plavuša, poliže i kaže: - Hmm, tip nije iz grada. _____________________________________________ Vozi plavuša cik-cak, pa kroz crveno, pa zakači bankinu... Dovikuje joj lik iz susednih kola: "*EBO TE ONAJ ŠTO TI DADE DOZVOLU...". Ona uzvraća: "MISLIŠ DA NIJE..." ____________________________________________ Okupile se životinje na vrhu najvećeg vodopada u Africi i gledaju u dubinu. Među njima lav koji reče: - "Onaj ko bude skočio dole, dobiće moju najljepšu lavicu da je jednom opali". Svi i dalje gledaše na dole ne govoreći ništa. Odjednom se začu nekakav nejasan krik i vidješe kako se nešto izgubi u izmaglici vode u dubini. Nakon kratkog vremena vidješe kako se nešto polako penje uz liticu. Prilika je bila sve bliža dok ne raspoznaše medvjeda. Sav još u šoku i polako vraća svoju prirodnu farbu. Nakon nekoliko minuta što dođe sebi reče: - "Eh, sad odoh jebati lavicu, a kad se vratim jebaću mater onom što me je gurnuo!" | |
| | | Srele Tata foruma
| Naslov: Re: Vicevi ned sij 06, 2008 3:39 pm | |
| Došao Crnac u Zagreb tražiti posao. Tako dođe on u jedno poduzeće i pita da li ima posla za njega. I dalje bješe ovako: Crnac : Ima li kakav posao za mene ? Poslodavac: Ima, mjesto glavnog direktora. Jel to uredu ? C : Je, uredu je. B : Plača vam je 10000 DEM mjesečno. Jel to dosta ? C : Je, dosta je. B : Dobiti ćete najnoviji mercedes sa vozačem. Dali može ? C : Može, može. B : Dobit ćete kreditne kartice od firme, da nemorate vi plačat. Jel to dobro ? ...i Crncu postane sumljivo nešto. C : Jel vi to mene zajebavate ? (na to će njemu poslodavac) B : Pa vi ste prvi počeli _________________________________________ Razgovaraju Amerikanac, Rus i Mujo o svojim industrijama. Kaže Amerikanac: -"Mi u 9 sati počnemo konstruirati avion i u 12 on već leti." Kaze Rus: "Mi u 9 počnemo konstruirati brod i u 11 on već plovi." Kaze Mujo: "Mi u 9 počnemo konstruirat tvornicu piva, a u 10 već smo svi pijani." _________________________________________ prodaje čovjek dva prasca na pazaru... dođe kupac i pita: Pošto prasci ? - Na kojeg mislite? lijevi ili desni ? - Pa lijevi... - 100 eura.. - a desni? - a desni isto. - A koliko kila imaju ? - Na kojeg mislite? lijevi ili desni ? - pa lijevi... - 80 kila - a desni? - a desni isto. - a koliko su stari? - Na kojeg mislite? lijevi ili desni ? - pa lijevi... - 10 mjeseci - a desni? - a desni isto. - Čekajte malo jel vi to mene malo zajebavate? - ne zašto ? - pa prasci su vam posve isti.. zašto radite razliku između lijevog i desnog? - pa zato šta je lijevi moj! - a desni ? - a desni isto! | |
| | | Srele Tata foruma
| Naslov: Re: Vicevi ned sij 06, 2008 3:42 pm | |
| Mnogi ljudi i danas kada pisu brojku 7 stavljaju crticu u donji dio broja. Ta crtica u teoriji ne postoji, ne može se naci ni na tastaturi, ni na kalkulatoru. No, znate li odakle dolazi ta navika? Ona je, naime, nastala još davno u doba kada se Mojsije popeo na planinu da bi zapisao deset zapovjedi. I kad je citajuci zapovjedi došao do sedme: - Ne poželi ženu bližnjega svoga! Nakon muka i tisine narod povice: -Precrtaj 7! _____________________________________ Sjedi starac u pustinji i place, kad se pojavi Isus i upita ga: - Zašto placeš starce? - Sin mi se izgubio.., rece starac i nastavi plakati. - Kako izgleda tvoj sin? Možda sam ga na mome putu sreo! Starac se na to pridigne i uzbudeno kaže: - Ima rupu na lijevoj i desnoj šaci i na lijevom i desnom stopalu ... Isus digne ruke prema nebu, sretan pride starcu, zagrli ga i vikne: - Oce ... Na to ce starac van sebe od srece: - Pinokio, sine moj _______________________________________________ Crvenkapica ugleda vuka kako čući u šumi, sav znojan, oči izbuljene samo što ne iskoče. - "Koje velike oči imaš!" A vuk: - "Probaj ti posrati tvoju baku!!!" | |
| | | Srele Tata foruma
| Naslov: Re: Vicevi ned sij 06, 2008 3:49 pm | |
| Na autobusnoj stanici sjede mama i sin. Sin nervozno pita: - Mama, mama, kad će taj autobus? - Eto ga sine, samo što nije. - Mama, mama, kad će taj autobus? - Strpi se sine, sad ce doć'. - Mama, mama, kad će taj autobus? - Sine, sad se autobus u stanici farba. Čim se farba osuši, doći će po nas. Na to murjak u blizini ljutito vrisne: - A u vražju mater, sad su ga našli farbat.
Dječak uleti u roditeljsku sobu i vidi svoju mamu na tati kako skače gore-dolje, gore-dolje. Roditelji su odmah prestali i dok se majka oblačila dječak ju upita: - Što ste ti i tata radili? A majka mu objašnjava: - Znaš sine tata ti ima veliki trbuh pa se tu i tamo mama popne da ga pomogne tati izravnati.. Na to će sin: - Pa mamice uzalud trošiš svoje vrijeme... Kada si ti na poslu dolazi susjeda, klekne na koljena i napuše ga opet natrag...
Bježi zeka kroz šumu i viče: "Pederi! Pederi!!" Vidi to medo i upozori ga: "Stani zeko, nemoj tako, nije kulturno, ne viči toliko..." Na to će zeka opet: "Pederi! Pederi!!" A medo: "Nemoj bolan zeko, vidi koliki si, a takve reči od tebe. Pa još mlijeko imaš na bradi, a tako vičeš!" A zeka će : "Nije mlijeko! Pederi! Pederi!!!" | |
| | | Srele Tata foruma
| Naslov: Re: Vicevi ned sij 06, 2008 4:13 pm | |
| RJEČNIK STRANIH RIJEČI:
aerobik - bik koji leti
aloja - kreten koji sam sebe zove na telefon
barakuda - izgubljena Zagorka
Bermuda - medvjeđa jaja
bezbolan - zabranjeno govoriti bosanskim naglaskom
bosti - imenovanje šefa
Bremen - Srbin
Burundi - žedni Zagorac
čizmica- mala mačka koja jede sir
donacija - sjediti u društvu nacista
fukara - seksualno ugrožena papiga
gorila - Los Angeles u plamenu
herpes - gospodin pas
Kabul - Dalmatinac koji sliči na bika
kajdanke - Zagorac koji ne razumije njemački
karanfil - ljubitelj Gorana Karana
katran - mačka u bijegu
kreten- skupina od deset žaba
licemjeri - estetski kirurzi
Meksiko - reći nekome da je mekušac
Nagasaki - egzhibicionistica po imenu Saki
nebuloze - razočarani Zagorac
nemati - otac
obala - la i la
pesimističan - tajanstveni zagorski pas
petak - ak ak ak ak ak
pigment- svinja s okusom mentola
poniženi - darovati supruzi malog konja
Pusić - "mačkica"
repatica - ptica koja pjeva Eminema
romantičar - pripadnik romskog naroda koji proučava antiku
rotkva - crvena patka
Somalija - tisuću lisica
transparent - tvrtka za prijevoz roditelja
trijumf - tri djevice
ustanova - plastična operacija usana | |
| | | joker125 Forumaš
Broj postova : 67 Age : 35 Mjesto : Split Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: Vicevi ned sij 06, 2008 4:50 pm | |
| Srele se potvrđuje ko vicmaher!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | | Billie Jean Moderator
Broj postova : 129 Age : 35 Mjesto : Split Zanimanje : omiljena moderatorica Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: Vicevi ned sij 06, 2008 10:52 pm | |
| teški vaaar | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi | |
| |
| | | | Vicevi | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |