| zabrana pušenja (duhanskih proizvoda perverznjaci) | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Billie Jean Moderator
Broj postova : 129 Age : 35 Mjesto : Split Zanimanje : omiljena moderatorica Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: zabrana pušenja (duhanskih proizvoda perverznjaci) čet sij 17, 2008 12:01 am | |
| kao nepušač jedva sam čekala takav zakon jer me živcira gusenje u zadimljenim zatvorenim prostorima zimi i odvratnom smradu koji ostaje na robi i kosi ali onda sam saznala da ce se radi toga vjerojatno zatvorit i neki klubovi u koje izlazim radi smanjenog prometa i šta sad... stat doma...ma radije neka onda i ne uvode taj zakon | |
|
| |
joker125 Forumaš
Broj postova : 67 Age : 35 Mjesto : Split Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: zabrana pušenja (duhanskih proizvoda perverznjaci) čet sij 17, 2008 12:15 am | |
| Sad će vam se u MOsquita napokon moć disat! | |
|
| |
Srele Tata foruma
Broj postova : 70 Age : 35 Mjesto : Split Registration date : 20.12.2007
| Naslov: Re: zabrana pušenja (duhanskih proizvoda perverznjaci) pet sij 18, 2008 1:15 am | |
| Ja san inače pasivni pušać i mogu reć da mi je pun k....ufer naravno onih majmuna šta u kafiću popuše kraj mene šteku duvana i pritom se ja moran trovat skupa sa njima i moja roba too...ja san za ovaj zakon...ali zbog pada prometa u kafićima uvea bi pušački i nepušački dio...i s time rješio problem... | |
|
| |
Janez Forumaš
Broj postova : 50 Age : 34 Mjesto : Split Zanimanje : Razredni jebač. Razred : IV.e Registration date : 21.12.2007
| Naslov: Re: zabrana pušenja (duhanskih proizvoda perverznjaci) ned sij 20, 2008 1:05 am | |
| I ja podržavan taj zakon! | |
|
| |
Macho Amater
Broj postova : 11 Age : 33 Mjesto : Split Registration date : 22.02.2008
| Naslov: Re: zabrana pušenja (duhanskih proizvoda perverznjaci) sub vel 23, 2008 9:39 pm | |
| - joker125 je napisao/la:
- Sad će vam se u MOsquita napokon moć disat!
evo se nedavno i zatvoria... | |
|
| |
Billie Jean Moderator
Broj postova : 129 Age : 35 Mjesto : Split Zanimanje : omiljena moderatorica Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: zabrana pušenja (duhanskih proizvoda perverznjaci) ned vel 24, 2008 5:43 am | |
| - Macho je napisao/la:
- joker125 je napisao/la:
- Sad će vam se u MOsquita napokon moć disat!
evo se nedavno i zatvoria... ma to samo na neko vrime, inspekcija konobar je reka da bi se triba u 3 misec opet otvorit | |
|
| |
kiseli krastavac Mojsije foruma
Broj postova : 180 Age : 33 Mjesto : Marjan Zanimanje : manga?!?!?!?!?! Razred : 3.f BOGTE,ONO,BOGTE Registration date : 14.02.2008
| Naslov: Re: zabrana pušenja (duhanskih proizvoda perverznjaci) ned vel 24, 2008 4:36 pm | |
| 28.2.(petak)-čišćenje prostora i možda koga puste ali teško 1.3.(subota)-otvaranje,najavljena neka svirka (bar mi je petrić tako reka). inače,nisu imali sve papire za oba prostora ( ko fol ). | |
|
| |
Pastor Galswells Admin
Broj postova : 45 Age : 32 Mjesto : *[behind the sun] Registration date : 27.01.2008
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: zabrana pušenja (duhanskih proizvoda perverznjaci) uto vel 26, 2008 1:52 am | |
| ma koji zakon o nepušenju!!! to su teške pizdarije!!! ti političari mozga nemaju uništavaju sami dvi najprofitabilnije grane (porezne) ugostiteljstvo i ROVINJ:!!! APSOLUTNO PROTIV! pozdrav iz Rovinja |
|
| |
kiseli krastavac Mojsije foruma
Broj postova : 180 Age : 33 Mjesto : Marjan Zanimanje : manga?!?!?!?!?! Razred : 3.f BOGTE,ONO,BOGTE Registration date : 14.02.2008
| Naslov: Re: zabrana pušenja (duhanskih proizvoda perverznjaci) uto vel 26, 2008 2:43 am | |
| simone,slažem se s tobom,I JA SAN PROTIV!!! -taj zakon mi je zadivljujuć k`o i onaj 0,0 promila alkohola u krvi - još malo pa će bit zabrana ispijanja više od 3 kave dnevno radi sigurnosti na radnim mjestima..... pozdrav iz Rovinja | |
|
| |
Pastor Galswells Admin
Broj postova : 45 Age : 32 Mjesto : *[behind the sun] Registration date : 27.01.2008
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: zabrana pušenja (duhanskih proizvoda perverznjaci) | |
| |
|
| |
| zabrana pušenja (duhanskih proizvoda perverznjaci) | |
|