osjetih se pozvanom da odgovorim na janezov prijedlog.
odgovor je NE. zanimanje ostaje sve dok sam maturant jer sam i dalje član maturalnog odbora koji se i dalje bavi raznim repovima naše maturalne zabave. pa sve dok ja velike odmore utorkom i dalje gubim na sastanke, zanimanje ostaje ! sorry ako su neki ljubomorni na tu časnu titulu.
šalu na stranu, zahvaljujem se svima koji su mi pomogoli u proteklih nekoliko mjeseci (npr. janez koji me mjenjao ili petra koja je bojala , lipila, slikala razne gluposti, ili petra i lekica koje su smislile koreogeafiju....itd.) hvala i onima koji su me smirivali u trenutcima kad san tila ubit ili ozbiljno ozljedit neke članove našeg razreda.
također, ovim putem se ispričavam svima koje san uvridila (npr. joku) ili napala, izderala se, skočila na njega, udrila ga i sl. nije bilo namjerno.
uglavnom, nadan se da su se svi dobro proveli na obe maturalne (znan da ja jesan
) i da ćemo se super provest još uvih par miseci šta nam je ostalo.
šta se maturalne još tiče, dvd i slike dobivamo za oko tjedan dana, godišnjak tek negdi krajem školovanja, dakle u 5. misec, a oni koji na maturalnoj nisu imali šta jest: nema straha - Bogi vas vodi na večeru, samo se ne zna kad ni di ni kako. vjerojatno će vas odvest na odrezak, s obzirom kakav je talent.
e da, janez i lekica će svoj zaslužen poklon dobit čim ga u hotelu marjan pronađu
a svi mi ćemo povrat love (nekih 50tak kuna) dobit čim ona gospođa doli u računovodstvu digne te pare s računa škole. naravno, pitanje je zašto ih je uopće stavljala na račun kad to nisu školske pare nego NAŠE. ali eto, tako funkcionira naša škola
i sad san se sitila, moran to napomenit, jednom sam rekla da večeru i sve troškove profesorima plaća škola. e pa lagala sam. škola je dala nešto love, ali to naravno nije dovoljno za sve šta su profesori popili, pojeli i sl. pa opet mi to plaćamo.
toliko od mene vezano za maturalni odbor, pozdrav svima