Online | Ukupno je: 3 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 3 gostiju. / Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 187, dana uto pro 31, 2024 5:39 am. |
|
| Koliko jezika govorite? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Janez Forumaš
Broj postova : 50 Age : 34 Mjesto : Split Zanimanje : Razredni jebač. Razred : IV.e Registration date : 21.12.2007
| Naslov: Koliko jezika govorite? sri vel 13, 2008 6:04 pm | |
| Idemo se malo falit! Mislin da bi pitanje i Šimić razumia. Dakle, kolika ste poliglota? Šta se tiče mene, prvo ćemo počet s hrvatskin, kojeg govorin onoliko dobro koliko je Solarka u formi kad ispravlja kontrolne iz gramatike. Haha! Zatin ide engleski kojeg učin od 3. godine i kojeg govorin veoma tečno. Nakon toga je talijanski (puno fala Vici i najdražoj nam profesorici Marini Goreti koje su mi učinile ovaj jezik jednin od najdražih) i francuski (opet fala Vici šta me nagovorila da ga upišen i našoj dragoj profi Kristiani na sveučilištu koja nas je tako dobro naučila). Da vidimo dalje... španjolski nekako nabadan, ne znan ga govorit toliko dobro koliko ga razumin, te latinski kojeg san, priznajen, većinu zaboravia (ovin puten se zahvaljujen prof. Brstilo šta mi je dala 5 na lipe oči na kraju 2. razreda). I, šećer na kraju, trenutno mi je jako napet grčki oko kojeg se muvan ovih dana (tu se zahvaljujen određenin curama iz Atene, pozdrav). I ne, ne govorin slovenski, al mislin da bi ga moga razumit. | |
| | | Admin Nedodirljivi
Broj postova : 131 Age : 34 Mjesto : -- Zanimanje : -- Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: Koliko jezika govorite? čet vel 14, 2008 3:32 pm | |
| Znan hrvatski, splitski, zagrebački, vlaški, otočki, srpski, bosanski, bosansko hercegovački, hercegovačko bosanski, hercegovački, latinski, talijanski, crnogorski, dubrovački .... aha .. ko je poliglota? | |
| | | Janez Forumaš
Broj postova : 50 Age : 34 Mjesto : Split Zanimanje : Razredni jebač. Razred : IV.e Registration date : 21.12.2007
| Naslov: Re: Koliko jezika govorite? čet vel 14, 2008 6:00 pm | |
| Haha, nisi normalan! | |
| | | Billie Jean Moderator
Broj postova : 129 Age : 35 Mjesto : Split Zanimanje : omiljena moderatorica Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: Koliko jezika govorite? pet vel 15, 2008 10:06 pm | |
| - Admin je napisao/la:
- Znan hrvatski, splitski, zagrebački, vlaški, otočki, srpski, bosanski, bosansko hercegovački, hercegovačko bosanski, hercegovački, latinski, talijanski, crnogorski, dubrovački .... aha .. ko je poliglota?
di si sad janez? a?a? | |
| | | Janez Forumaš
| Naslov: Re: Koliko jezika govorite? sub vel 16, 2008 1:23 am | |
| Ne mogu virovat, Žižićka, ne mogu virovat! Svog najdražeg razrednog kolegu ne bi obranila, ccc... Al ipak gazda je gazda, posebno ako se krije nešto s gazdon iza ovih postova, a? | |
| | | izzy_man1 Amater
Broj postova : 11 Age : 34 Mjesto : split Registration date : 02.03.2008
| Naslov: Re: Koliko jezika govorite? sub oľu 15, 2008 8:21 pm | |
| ja govorin hrvatski i engleski.meni dovoljno | |
| | | kiseli krastavac Mojsije foruma
Broj postova : 180 Age : 33 Mjesto : Marjan Zanimanje : manga?!?!?!?!?! Razred : 3.f BOGTE,ONO,BOGTE Registration date : 14.02.2008
| Naslov: Re: Koliko jezika govorite? ned oľu 16, 2008 1:55 am | |
| znan seljački,čobanski,čobo-seljanski,školsko-seljački,masters-seljački,srpski,BiH-ovski,dalmatinski,viški ( korijeni,jbg ),razumin brački i istrijanski,švapski ( i habe ajne groce schprich machine ),crnogorski,kosovski,dalmatinsko-šiptarski,otočko-šiptarski i purgersko-šiptarski,purgerski,primorski,slavonski,dalmatinsko-ciganski,pazarsko-ciganski,srpsko-talijanski,sprsko-engleski,britanski,škotski,crnjo-engleski i china-engleski,........ ujedno znan i jezik intelektualaca a malo nabadan i hrvatski..... | |
| | | Apache Rose Peacock Tek došao
Broj postova : 2 Age : 31 Mjesto : Kashtelaaa Registration date : 30.04.2008
| Naslov: Re: Koliko jezika govorite? sri tra 30, 2008 11:45 pm | |
| hhhh. Hrvatski, bar sam mislila da ga znam dok se nismo upoznali s likom i djelom prof. Vuković Engleski, kojeg učim više-manje 8 godina i super ide. Njemački, peta godina. Talijanski, prva godina....i nikako mi nije sjeo. Španjolski, vladam nekakvim, ajmo reć, vokabularom koji potječe iz prijašnje ljubavi prema meksičkim šundovima. Latinski, valjda jedini jezik u kojem ćeš prije naučit izreć glagol u imperfektu nego znat zamjenice ili brojeve. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko jezika govorite? | |
| |
| | | | Koliko jezika govorite? | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |