kiseli krastavac Mojsije foruma
Broj postova : 180 Age : 33 Mjesto : Marjan Zanimanje : manga?!?!?!?!?! Razred : 3.f BOGTE,ONO,BOGTE Registration date : 14.02.2008
| Naslov: Re: ah taj treci ef pet vel 22, 2008 2:43 am | |
| ne daj se, ingrid. ne daj se godinama, moja ingrid,drugačijim frazama i rutinama, jer još ti je kompletić jednobojan; prijatan raspored i brojni asevi. Imala si manje živaca od ostalih. tvoja penkala-divota-ni korektor je ne prikriva. uvijek si se razlikovala po veličini aseva tvojih,po dujama, budila me svakog jutra nemilosrdnin lektirama. I pada crveni as uzrokovan katastrofalnon zadaćnicon,ko list, u jednu malu rubriku. U večernjoj sam obleci i opkoljen njenim pogledima. Ne daj se,mladosti(hmh) naša, ne daj se, ingrid. | |
|
Gost Gost
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ah taj treci ef uto oľu 04, 2008 1:55 am | |
| iden isprintat ovu ne daj se ingrid |
|
pomi pelati Amater
Broj postova : 20 Age : 34 Mjesto : Drniš Zanimanje : zemljoposjednik Razred : 3.f Registration date : 02.03.2008
| Naslov: Re: ah taj treci ef ned oľu 09, 2008 3:06 pm | |
| | |
|
kiseli krastavac Mojsije foruma
Broj postova : 180 Age : 33 Mjesto : Marjan Zanimanje : manga?!?!?!?!?! Razred : 3.f BOGTE,ONO,BOGTE Registration date : 14.02.2008
| Naslov: Re: ah taj treci ef ned oľu 09, 2008 3:29 pm | |
| INGA POSLIJE KIŠE
Gle tu malu Ingu poslije kiše, Nacupana joj kosa,pa je njiše I krešti ona nadrkana Čudesna raskoš njenih mana
Al nek se mjesec malo otkrije, Nastane velike čarolije. Ona nije Inga,već momak Običnan,snažni,veliki vukodlak. | |
|
pomi pelati Amater
Broj postova : 20 Age : 34 Mjesto : Drniš Zanimanje : zemljoposjednik Razred : 3.f Registration date : 02.03.2008
| Naslov: Re: ah taj treci ef pon oľu 10, 2008 2:23 pm | |
| alo ej razbacujemo se rimomsvidja mi se cak san se i nasmija | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: ah taj treci ef | |
| |
|