Online | Ukupno je: 9 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 9 gostiju. / Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 178, dana sri lis 30, 2024 11:40 pm. |
|
| Masters | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Masters uto oľu 04, 2008 1:40 am | |
| O toj nazovimo je diskoteci stvarno neznan sta bi reka, u onaj iznimno ruzni i skućen prostor naguraju miljun svita , ne mozes do wc-a, a o sanku da ne pricamo. Vlaja miljardu, vlajinica dvi miljarde . Sta se mene tice izbor muzike ok al svaki vikend ista i istin redosljedon (osim kad je koncert). A jebes ga prigode beru jagode, imaju totalni monopol u gradu jer su svi ostali zatvorili. Di su ona lipa vrimena kad smo vikende kratili u tribua??? |
| | | kiseli krastavac Mojsije foruma
Broj postova : 180 Age : 33 Mjesto : Marjan Zanimanje : manga?!?!?!?!?! Razred : 3.f BOGTE,ONO,BOGTE Registration date : 14.02.2008
| Naslov: Re: Masters uto oľu 04, 2008 1:48 am | |
| Nema ni riječi u ovome postu da se ne slažem s njom!!U potpunosti si u pravu!!! Jedina razlika između tebe simone i mene je ta što ja izbjegavam večer cajki u širokom luku i kiselim se s vlajima ostalim večerima,a ti se znojiš u čibi "đikan" večerima!!! -mislin,odgovara mi posjećenost ljudi jer volin doć tamo di je ljudi, ali mi jednostavno mentalitet ljudi na večer, kad su cajke više smeta nego same cajke!!! -tribu mi je neprežaljen,osobito zato šta mi je ispod kuće !! jbg,u o`hare mi je super al je još manji prostor i ne pusti me uvik!!!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Masters uto oľu 04, 2008 1:52 am | |
| nemoj ti meni protiv cajki. Znas da bez njih nemogu!! a ona o hara mi nije draga jer meni ona ekipa nije đir, jesu oni svi ok al ne volin tu vrstu muzike. a da me pusti doslovno moran krv pišat u onaj poškov bazen i bjesomućno gledat jel ima ko oko mene poznat ko bi moga znat izbacivača . Fala bogu nakon 2.-3. puta san skuzija da nista ne propusatan!! Sad san nasa najbolju alternativu : BALKAN PARTY - Caffe club baće |
Broj postova : 180 Age : 33 Mjesto : Marjan Zanimanje : manga?!?!?!?!?! Razred : 3.f BOGTE,ONO,BOGTE Registration date : 14.02.2008
| Naslov: Re: Masters uto oľu 04, 2008 1:57 am | |
| Nisam posjetija ali san čuo za to!!-od tebe naravno!!! ( u wc-u )hmhmhmh..... Ma neman pojma,da me uliješ sa 2l pive možda bi se pojavija i na tome,pola tekstova takvih pisama ionako već znan!!-od tebe naravno!!! ( u wc-u )hmhmhmh..... Uglavnom,ovih par vikenda mi se fakat teško zabavit!!!-neman pojma di bi uopće iša-------- | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Masters uto oľu 04, 2008 1:59 am | |
| nasa najdraza plavusa hmm slavi rodendan ovu subotu na BALKANU pa bi moga nan se doc javit |
| Naslov: Re: Masters uto oľu 04, 2008 2:03 am | |
| Tupsone blekavi,reka san ti već da u petak iden u Gorski Kotar ( ako se tako uopće piše )!!! Popij džin-tonik i za mene te se "napij k`o kuja" | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Masters uto oľu 04, 2008 2:06 am | |
| al idete u staru sušicu opet?? dvorac s 2 wc-a na 200 ljudi, kako krasno aj bar ste u vukojebosu pa mozete i napolje obavit sta imate |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Masters uto oľu 04, 2008 2:07 am | |
| btw. više nije u điru džin-tonik nego bitter-tonik. i jedan veliki DDDDD |
| Naslov: Re: Masters uto oľu 04, 2008 2:11 am | |
| Tako je simone....idemo u vukojebos,nadam se da su tamo otvorili kaki masters u dvorcu,pa makar i cajke puštali jer slušajući đuran miks na raštimanoj gitari bit će dobar tek nakon boce jegera.Zezan se,dobro će on nas zabavit,U SVOM STILU!!! | |
| | | Janez Forumaš
Broj postova : 50 Age : 34 Mjesto : Split Zanimanje : Razredni jebač. Razred : IV.e Registration date : 21.12.2007
| Naslov: Re: Masters čet oľu 06, 2008 9:11 pm | |
| Još jedan razlog zašto iden u Zagreb na jesen... | |
| | | magnum Mojsije foruma
Broj postova : 272 Age : 33 Mjesto : Split Zanimanje : gimnazijalac vicematurant Razred : a treći ef Registration date : 19.02.2008
| Naslov: Re: Masters čet oľu 06, 2008 11:37 pm | |
| | |
| | | pomi pelati Amater
Broj postova : 20 Age : 34 Mjesto : Drniš Zanimanje : zemljoposjednik Razred : 3.f Registration date : 02.03.2008
| Naslov: Re: Masters pet oľu 07, 2008 2:04 am | |
| previše ljudi-previše znoja-previše smrada-previše povraćanja-itd. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Masters | |
| |
| | | | Masters | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |