| tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole | |
|
+3Admin kiseli krastavac magnum 7 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Billie Jean Moderator
Broj postova : 129 Age : 35 Mjesto : Split Zanimanje : omiljena moderatorica Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole sub oľu 01, 2008 9:21 pm | |
| sve ste mi draži i draži | |
|
| |
kiseli krastavac Mojsije foruma
Broj postova : 180 Age : 33 Mjesto : Marjan Zanimanje : manga?!?!?!?!?! Razred : 3.f BOGTE,ONO,BOGTE Registration date : 14.02.2008
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole sub oľu 01, 2008 9:23 pm | |
| Osobe s poremećajem ličnosti imaju poteškoća na poslu, što se očituje viškom aktivnosti, "ubijanjem" od rada ili upravo suprotno, kada osoba radi daleko ispod svojih mogućnosti. Osim na poslovnom planu poteškoće kod ovakvih osoba javljaju se i na društvenom planu. One teško sklapaju nova poznanstva, a teško zadržavaju stare odnose. Osobe koje se druže s njima teško ih podnose i često im "idu na živce" svojim nerazumljivim postupcima. Općenito, bolesnici s poremećajima u ličnosti teško podnose stres bilo kakve prirode. Kako ga osobno ne znam ne mogu zaključiti da li ima kakav poremećaj ali bar će sam admin vidjeti može li se naći u ovome!! | |
|
| |
Billie Jean Moderator
Broj postova : 129 Age : 35 Mjesto : Split Zanimanje : omiljena moderatorica Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole sub oľu 01, 2008 9:27 pm | |
| | |
|
| |
Admin Nedodirljivi
Broj postova : 131 Age : 33 Mjesto : -- Zanimanje : -- Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole sub oľu 01, 2008 9:29 pm | |
| Evo moji najdraži, dobili ste zaslužene titule filozofa našeg foruma. Čestitamo! | |
|
| |
Billie Jean Moderator
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole sub oľu 01, 2008 9:30 pm | |
| čestitam | |
|
| |
magnum Mojsije foruma
Broj postova : 272 Age : 33 Mjesto : Split Zanimanje : gimnazijalac vicematurant Razred : a treći ef Registration date : 19.02.2008
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole sub oľu 01, 2008 9:30 pm | |
| mislim da pati od poremećaja antisocijalne ličnosti. takvi ljudi vrlo često iskazuju socijalno neprihvatljivo ponašanje (npr. okolinu podređuju sebi). Nemaju nikakve moralne norme niti odgovornosti (egocentrizam?), ne osjećaju emocije čak i pri najokrutnijim djelima (Billie Jean, čuvaj se!). Vrlo su sebični i ponašaju se prema drugim osobama kao prema objektima ( podsjeća li vas to na admina?) | |
|
| |
Broj postova : 180 Age : 33 Mjesto : Marjan Zanimanje : manga?!?!?!?!?! Razred : 3.f BOGTE,ONO,BOGTE Registration date : 14.02.2008
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole sub oľu 01, 2008 9:31 pm | |
| pa u biti i ne da nam se ali smo bili prisiljeni na to!!! napuštam forum,idem se otuširati,malko se nahraniti,lijepo se obući,"banuti" do mosquita vidjeti da li su rješili problem s vodom i hoće li danas otvoriti,potom u senne pozdraviti kolege te na DJ-a u mastersa! | |
|
| |
magnum Mojsije foruma
Broj postova : 272 Age : 33 Mjesto : Split Zanimanje : gimnazijalac vicematurant Razred : a treći ef Registration date : 19.02.2008
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole sub oľu 01, 2008 9:32 pm | |
| ha, ha ,ha koji šaljivdžija | |
|
| |
magnum Mojsije foruma
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole sub oľu 01, 2008 9:33 pm | |
| napuštam i ja svoje radno mjesto filozofa foruma iz sličnih razloga | |
|
| |
magnum Mojsije foruma
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole sub oľu 01, 2008 9:34 pm | |
| do pisanja | |
|
| |
joker125 Forumaš
Broj postova : 67 Age : 35 Mjesto : Split Razred : IV.e Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole ned oľu 02, 2008 1:31 am | |
| Ka san upisa marulića zna sam da će bit ovakih likova.....Odlipite oči od ekrana malo....ako vam se ne sviđa forum otiđite i gotovo.....ionako piše da je forum za maturante.....vidin da ste ovisni o filozofiji , obratite se vukmanu onda..... | |
|
| |
Pastor Galswells Admin
Broj postova : 45 Age : 32 Mjesto : *[behind the sun] Registration date : 27.01.2008
| |
| |
magnum Mojsije foruma
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole ned oľu 02, 2008 2:32 pm | |
| | |
|
| |
Pastor Galswells Admin
Broj postova : 45 Age : 32 Mjesto : *[behind the sun] Registration date : 27.01.2008
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole ned oľu 02, 2008 3:07 pm | |
| - magnum je napisao/la:
- hvala, i tebi također
nema na čemu i drugi put | |
|
| |
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole ned oľu 02, 2008 3:13 pm | |
| - joker125 je napisao/la:
- Ka san upisa marulića zna sam da će bit ovakih likova.....Odlipite oči od ekrana malo....ako vam se ne sviđa forum otiđite i gotovo.....ionako piše da je forum za maturante.....vidin da ste ovisni o filozofiji , obratite se vukmanu onda.....
"Igranje vatrom zna biti vrlo zabavno,pa i korisno,ali treba paziti da se ne opečeš.Opeku se jedino oni koji ne znaju pravila igre"-stoga bih te molio da rasprave mudrih ne kaljaš svojim naivnim ispadima.... Ne odgađam za sutra ono što mogu učiniti- prekosutra | |
|
| |
magnum Mojsije foruma
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole ned oľu 02, 2008 3:41 pm | |
| | |
|
| |
magnum Mojsije foruma
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole ned oľu 02, 2008 5:20 pm | |
| nedodirljivi admine, cijenim vašu hrabrost i odvažnost | |
|
| |
magnum Mojsije foruma
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole ned oľu 02, 2008 5:23 pm | |
| tako se postupa s neistomišljenicima
Admin: Ne, tako se postupa sa onima koji se ne pridržavaju pravila. Imaš nešto protiv? | |
|
| |
magnum Mojsije foruma
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole ned oľu 02, 2008 5:29 pm | |
| postoji mogućnost prisustva protivljenja vašoj totalitarističkoj odluci, cijenjeni admine
Admin: To je vaše pravo... a moje je pravo da protivljenje bilo kakve vrste i uvrede bilo kakve vrste sankcioniram. Zadovoljan? | |
|
| |
magnum Mojsije foruma
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole ned oľu 02, 2008 5:30 pm | |
| i smatram da nije bilo nikakvo vrijeđanja, posebno ne naše omiljene moderatorice Billie Jean | |
|
| |
magnum Mojsije foruma
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole ned oľu 02, 2008 5:38 pm | |
| cijenjeni admine jesi li se osjetio uvrijeđenim? | |
|
| |
Admin Nedodirljivi
Broj postova : 131 Age : 33 Mjesto : -- Zanimanje : -- Registration date : 19.12.2007
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole ned oľu 02, 2008 5:42 pm | |
| ... ovako ... kiseli krastavac je banan zbog pritužbi drugih moderatora koji su se osjetili uvrijeđeno... koliko sam ja primjetio, ta "podjebavanja" traju duže vremena, što ja na ovom forumu nemogu dozvolit. | |
|
| |
magnum Mojsije foruma
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole ned oľu 02, 2008 5:45 pm | |
| riječ podjebavanje nije prikladna za upotrebu na forumu( vidi pravilnik), nisam primjetio pritužbu nijednog moderatora | |
|
| |
Admin Nedodirljivi
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole ned oľu 02, 2008 5:46 pm | |
| pritužbe moderatora nisi mogao vidit jer su došle putem msn-a. A riječ podjebavanje je prikladna za vaš način izražavanja. | |
|
| |
magnum Mojsije foruma
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole ned oľu 02, 2008 5:48 pm | |
| mi nismo upotrijebili nijedan vulgarizam. Možda bi prikladnije bilo zezanje, izazivanj (problema), ruganje... i sl. A ti moderatori su mogli reći što im smeta pa bi pokušali prestati s tim | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole | |
| |
|
| |
| tema o svemu i svacamu, pa i o ucenicima skole | |
|