|
Online | Ukupno je: 18 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 18 gostiju. / Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 178, dana sri lis 30, 2024 11:40 pm. |
|
| Sandra Dabo!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
Najbolja obrada pjesme...izvoðaèa: Sandre Dabo!!! | 17 mi je godina još se nisam ljubila | | 9% | [ 1 ] | ja sam djevojka sa paga | | 0% | [ 0 ] | sve bi seke grickale janjetinu | | 9% | [ 1 ] | još ne znam kud s celulitom | | 45% | [ 5 ] | kao sir ( ja trebam te..) | | 0% | [ 0 ] | bon apetit | | 0% | [ 0 ] | daješ mi HRANU!!! | | 9% | [ 1 ] | Candy shop | | 18% | [ 2 ] | lijepa bez droba | | 9% | [ 1 ] |
| Ukupno glasova : 11 | | Back | |
| Autor/ica | Poruka |
---|
kiseli krastavac Mojsije foruma
Broj postova : 180 Age : 33 Mjesto : Marjan Zanimanje : manga?!?!?!?!?! Razred : 3.f BOGTE,ONO,BOGTE Registration date : 14.02.2008
| Naslov: Sandra Dabo!!!!!!!!!!!!!! uto o¾u 04, 2008 2:43 am | |
| Pripazi da glasaš na anketu!!!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sandra Dabo!!!!!!!!!!!!!! uto o¾u 04, 2008 2:47 am | |
| ja sam svoj glas dao sve bi seke grickale janjetinu, favoriziram tu pjesmu zbog rnb beata koji ju pržima |
| | | kiseli krastavac Mojsije foruma
Broj postova : 180 Age : 33 Mjesto : Marjan Zanimanje : manga?!?!?!?!?! Razred : 3.f BOGTE,ONO,BOGTE Registration date : 14.02.2008
| Naslov: Re: Sandra Dabo!!!!!!!!!!!!!! uto o¾u 04, 2008 2:55 am | |
| Meni je super "daješ mi HRANU!!!" jer je Saæa super skinila Mikuliæev vokal i genijalno umotala rijeèi u svoju okolinu-definitivno,remek djelo!!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sandra Dabo!!!!!!!!!!!!!! uto o¾u 04, 2008 2:59 am | |
| skinula je i severinin seksipil u pjesmi "ja sam djevojka s paga". Ona jednostavno ima sve- sljedeæa barunica Castelli |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sandra Dabo!!!!!!!!!!!!!! uto o¾u 04, 2008 3:03 am | |
| prelud avatar, mozda MALO preprost?! |
| | | kiseli krastavac Mojsije foruma
| Naslov: Re: Sandra Dabo!!!!!!!!!!!!!! uto o¾u 04, 2008 3:05 am | |
| Ovaj mi je skroz u redu sada!!!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sandra Dabo!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
| | | | Sandra Dabo!!!!!!!!!!!!!! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne mo¾e¹ odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|